Benvingut a la nostra pàgina web del CF LA ROCA PBB.

En utilitzar aquest lloc web, accepteu complir amb aquests termes i condicions. Si no esteu d’acord amb qualsevol part d’aquests termes, si us plau, no utilitzeu el nostre lloc web.

Ús del lloc web

El contingut del lloc web és únicament per a ús informatiu i personal. No podeu utilitzar el contingut amb fins comercials sense el nostre consentiment exprés per escrit.

Contingut generat pels usuaris

Els usuaris són responsables del contingut que publiquen en el nostre lloc web. No tolerarem contingut ofensiu, il·legal o inapropiat. Ens reservem el dret de retirar o moderar qualsevol contingut que considerem contrari als nostres valors o a la llei aplicable.

Propietat intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual relacionats amb el contingut del lloc web pertanyen al CF LA ROCA PBB, a menys que s’indiqui el contrari. No podeu reproduir, distribuir o utilitzar el nostre contingut sense el nostre consentiment previ per escrit.

Limitació de responsabilitat

Tot i que ens esforcem per proporcionar informació precisa i actualitzada, no ens fem responsables de cap error, omissió o inexactitud en el contingut del nostre lloc web. L’ús que feu del nostre lloc web és sota la vostra pròpia responsabilitat.