Benvingut a la nostra pàgina web del CF LA ROCA PBB.

En aquesta política de privacitat, expliquem quina informació recopilem dels visitants del nostre lloc web, com la utilitzem i com la protegim.

Recollida d’informació

Recol·lectem diverses categories d’informació personal identificable dels visitants del nostre lloc web, incloent-hi però no limitant-se a noms, adreces de correu electrònic, adreces IP i dades demogràfiques (com la ubicació geogràfica). Aquesta informació es recopila quan els visitants interactuen amb el nostre lloc web, com ara, subscripcions al butlletí informatiu o formularis de contacte.

Ús de la informació

La informació que recopilem es pot utilitzar per proporcionar i personalitzar els serveis que oferim en el nostre lloc web, respondre a les consultes dels visitants, enviar comunicacions de màrqueting i millorar l’experiència general dels usuaris.

Protecció de la informació

Ens comprometem a protegir la informació personal dels nostres visitants i mantenir-la confidencial. Hem implementat mesures de seguretat adequades per prevenir l’accés no autoritzat, la divulgació, l’alteració o la destrucció de la informació personal.

Drets dels usuaris

Els usuaris tenen drets sobre les seves dades personals, incloent-hi el dret a accedir, rectificar, suprimir i oposar-se al tractament de les seves dades. Per exercir aquests drets, els usuaris poden posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la informació de contacte proporcionada al final d’aquesta política.

Aquesta política de privacitat és efectiva a partir de la data d’entrada en vigor i pot ser modificada de tant en tant. Qualsevol modificació important serà notificada als usuaris mitjançant una notificació destacada al nostre lloc web.